Revolut Notarius Publicus

Press this link for information in english.

 

Behöver ditt företag en Notarius Publicus för att öppna ett företagskonto hos Revolut? Vi har kunskap och erfarenhet om denna process och hjälper dig inom endast några timmar. Det snabbaste sättet är att få hjälp av oss online, men du kan också besöka vårt kontor.

Såhär gör du för att få hjälp online:

  1. Skicka ett mail med “Shareholder Structure” (eller liknande dokument som bevisar ägarfördelningen i företaget) till info@apostille24.se
  2. Vänta 0-2 timmar.
  3. Mottag färdigt intygande från Notarius Publicus som möjliggör att du nu kan öppnat företagskonto hos Revolut.

Besök vårt kontor

Vårt kontor ligger på Kungsgatan 37, 5 trappor upp (Hiss finns), och vi har Drop- In mellan 09.00-16.00 alla vardagar. Övriga tider kan vi hjälpa via överenskommelse. Åk upp till 5e våningen vid Kungsgatan 37, gå sedan längst ner längst korridoren för att hitta vårt kontor. Ring 08-502 353 37 om ni har problem med att hitta.

Varför behövs en Notarius Publicus för att öppna kontor hos Revolut?

Innan det går att öppna ett företagskonto hos Revolut så behöver de  säkerställa ägarstrukturen i ett företag. För att göra detta så kräver Revolut att dokumentation av företagets ägarstruktur uppvisas samt att detta ska vara bestyrkt av en Notarius Publicus. Notarius Publicus bekräftar att dokumentet som tillhandahålls av företaget stämmer överens med vad som finns registrerat och att dokumentet är korrekt. Efter att Notarius Publicus bekräftat ägarstrukturen så kan företagskontot öppnas.

Företagskonto hos Revolut

Att skapa ett företagkonto hos Revolut är relativt enkelt. Däremot behövs det oftast att en Notarius Publicus verifierar ägarstrukturen i ditt bolag innan du får godkänt att öppna ett företagskonto hos Revolut. Av den anledningen försöker vår Notarius Publicus verifiera ägarstrukturen så snabbt som möjligt så att du inte behöver vänta på att öppna ditt företagskonto hos Revolut.

Du kan som enklast öppna ett företagskonto hos Revolut via denna länk alternativt kontakta Revoluts säljavdelning via denna länk.

4 fördelar med ett Revolut-konto

  1. Omedelbar växling mellan valutor
  2. Förenklar vid valutaväxling för att undvika dyra växelkurser
  3. Användarvänlig app
  4. 24-timmars kundtjänst

 

Vad är Revolut?

Revolut är ett brittiskt s.k “Fin-tech”-bolag som erbjuder finansiella tjänster. Revolut grundades 2015 och företaget erbjuder tjänster inom bland annat valutaväxling. Revolut har fått mycket uppmärksamhet för deras smidiga sätt att kunna växla mellan olika valutor i deras app – vilket underlättar för personer som ofta reser utomlands att kunna betala i olika valutor utan att behöva använda sig av valutakontor eller behöva oroa sig för dyra valutakurser.		

Kontakta oss

Vill du ha en kostnadsfri rådgivning om ditt ärende?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Du kan även ringa oss på 08-502 353 37.

    Hitta Hit