Letar du efter en pålitlig och säker lösning för att få verifierade passkopior? Då har du kommit till rätt ställe! Vår verksamhet erbjuder verifierade passkopior av Notarius Publicus. Vår verksamhet har års av erfarenhet och kunskap om hur man verifierar passkopior på ett säkert och tillförlitligt sätt.

Våra notarius publicus är auktoriserade och licensierade från Länsstyrelsen för att utfärda och verifiera officiella dokument, inklusive passkopior. Vi är experter på att utföra noggranna och exakta notarietjänster som garanterar att din passkopia är autentisk och giltig.

Att få en verifierad kopia av ditt pass är en viktig process som inte får tas lätt på. Med våra tjänster kan du vara säker på att du får en korrekt verifierad kopia som uppfyller alla lagliga och officiella krav.

Vi erbjuder snabb, pålitlig och kundorienterad hjälp. Kom förbi oss med ditt pass och inom 5-10 minuter har vi fixat en verifierad passkopia åt dig.

Vad är en verifierad passkopia?

En verifierad passkopia är en kopia av ditt pass som har verifierats av en Notarius Publicus. Detta betyder att Notarius Publicus har granskat din passkopia och har certifierat att den är en korrekt och giltig kopia av ditt pass.

Varför behöver du en verifierad passkopia?

Det finns många olika situationer där du kan behöva en verifierad passkopia. Till exempel kan du behöva en verifierad passkopia när du ansöker om visum eller pass, söker jobb eller registrerar dig för olika tjänster som kräver en officiell identitetsbekräftelse.

Exempel på när du kan behöva en verifierad passkopia:

  1. Ansökan om D-nummer i Norge.
  2. Öppnande av bankkonto utomlands.
  3. Visumansökningar till utlandet.
  4. Affärs- och fastighetsöverlåtelser i utlandet.
  5. Starta och driva bolag utomlands.

 

Fördelarna med att få en passkopia verifierad av en Notarius Publicus

Att få en passkopia verifierad av en notarius publicus har många fördelar. För det första är det ofta ett krav från mottagande part att dokumentet ska vara verifierat av Notarius Publicus. För det andra är det en säker och pålitlig process. Notarius publicus är experter på att verifiera officiella dokument och är auktoriserade och licensierade för att utföra denna typ av tjänster. Detta betyder att du kan vara säker på att din verifierade passkopia är korrekt och giltig.

För det tredje är det en snabb och enkel process. Du kan vanligtvis få din passkopia verifierad av en notarius publicus på bara 5-10 minuter. Detta betyder att du inte behöver vänta länge på att få din verifierad passkopia.

Vad är en notarius publicus?

En notarius publicus är en person som är auktoriserad och licensierad för att utfärda och verifiera officiella dokument. De har vanligtvis en juridisk bakgrund och är experter på att utföra noggranna och exakta notarietjänster.

Slutsats

Att få en verifierad kopia av ditt pass kan vara en viktig del av många olika processer. Genom att få din passkopia bestyrkt av en notarius publicus kan du vara säker på att din kopia är korrekt och giltig, samtidigt som det är en snabb, enkel och kostnadseffektiv process. Så om du behöver en verifierad kopia av ditt pass snabbt och effektivt, tveka inte att höra av dig till oss!

 

Vad är en verifierad passkopia?

En verifierad passkopia är en kopia av ditt pass som har granskats och certifierats av en notarius publicus som en korrekt och giltig kopia av ditt pass.

Varför behöver jag en verifierad passkopia?

Du kan behöva en verifierad passkopia för många olika ändamål, som att söka visum eller pass, registrera dig för vissa tjänster eller verifiera din identitet i samband med jobbansökningar eller andra transaktioner.

Hur skiljer sig en verifierad passkopia från en officiell kopia av mitt pass?

En verifierad passkopia är en kopia av ditt pass som har certifierats av en notarius publicus som en korrekt och giltig kopia av ditt pass. Myndigheter i Sverige utfärdar tyvärr inte officiella kopior av pass, utan man måste istället vända sig till en notarius publicus.

Hur kan jag få en verifierad passkopia?

För att få en verifierad passkopia, behöver ta med dig en kopia av ditt pass eller ta med dig ditt pass till vårt kontor. Väl på plats kommer Notarius publicus kommer att granska kopian och utfärda ett intyg som bekräftar att kopian är korrekt och giltig.

Hur mycket kostar det att få en verifierad passkopia?

En verifierad passkopia kostar 499 kronor.

Hur lång tid tar det att få en verifierad passkopia?

Vi verifierar din passkopia inom 5-10 minuter efter att du har kommit förbi vårt kontor.

Kan jag använda en verifierad passkopia istället för mitt pass?

Nej, en verifierad passkopia är inte en giltig ersättning för ditt pass. Det är bara en kopia av ditt pass som har verifierats av en notarius publicus. Du kommer fortfarande behöva ha ditt faktiska pass för att resa internationellt eller utföra andra handlingar som kräver en officiell identitetsbekräftelse.

Drop-In

Välkommen på drop-in Kungsgatan 37 alla vardagar mellan 9-16

Kontakta oss

Vill du ha en kostnadsfri rådgivning om ditt ärende?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Du kan även ringa oss på 08-502 353 37.

    Hitta Hit