Apostille från Utlandet

Apostille24

Apostille från Utlandet

Befinner du dig utomlands och behöver Apostille av en Notarius Publicus? Inga problem, vi kan hjälpa dig! De allra flesta ärenden kan skötas online eller via postgång. Kontakta oss via formuläret till höger, på support@apostille24.se eller ring 08 502 353 37.

Apostille online

I många fall så behöver inte den part som du ska visa upp dokumentet för ha själva originalhandlingen. I sådana fall kan hela processen med Apostille ske online och detta är vanligt för personer som befinner sig utanför Sverige. Dokumenten kan skickas till oss via mail, för att sedan skrivas ut, förses med Apostille och sen scannas in och skickas tillbaks. Snabbt och smidigt! Det går även att skicka original-dokumenten till oss per post och sedan, efter att de försetts med Apostille, få dem skickade via email.

Apostille via brev

Befinner du dig utomlands och har originalhandlingar som behöver förses med Apostille kan vi också hjälpa dig, utan att du behöver komma till Sverige. Det enklaste förfarandet är att skicka dokumenten till oss via post. Du kan läsa mer om hur du får Apostille via brev här.

Efter att vi har mottagit dokumenten från er så förser vi dem med Apostille och skickar dem tillbaks till den adress du har angivit. Snabbt, enkelt och smidigt!

5 viktiga saker att veta om Apostille från utlandet:

  1.  I de flesta fall kan hela processen med Apostille skötas helt online
  2.  Det är endast en svensk Notarius Publicus som kan utfärda Apostille på svenska myndighetsdokument
  3.  Du kan få en Apostille på dina dokument via brev
  4.  Endast länder som är med i Apostille-konventionen accepterar Apostille.
  5.  Är du osäker på vad som gäller i din situation – kontakta oss för rådgivning.

Exempel på vanliga handlingar som behöver en Apostille från utlandet:

Mer om Apostille

Vill du lära dig mer om vad en Apostille är och vad som behövs för att kunna få en Apostille på ett dokument? Isåfall rekommenderar vi dig att följa denna länk för att lära dig mer om Apostille.

Hitta Hit

To Top