Tack För Din Bokning!

Din bokning är nu bekräftad.
Innan du besöker oss rekommenderar vi att du tar reda på exakt vad du behöver samt läser nedan instruktioner om hur du hittar till vårt kontor.

Hitta hit

Vårt kontor ligger på Regeringsgatan 29, 1 rulltrappa upp, och vi har Drop- In mellan 09.00-16.00 alla vardagar. Övriga tider kan vi hjälpa via överenskommelse. Åk upp för rulltrappan vid Regeringsgatan 29 för att kommat till vår lobby. I lobbyn kan ni ringa 08-502 353 37 så kommer vi ut och hjälper er. Vänligen kontakta inte WeWork receptionen.

Viktigt att veta inför ditt besök

För att vi ska kunna hjälpa dig så snabbt som möjligt är det viktigt att du själv vet vilka dokument du behöver ha stämplade samt vilken typ av stämpel du behöver. Har du dina papper redo och vet mer specifikt vad du vill ha kan vi hjälpa dig snabbare.

Viktiga saker att tänka på:

  1. Har du fått några instruktioner gällande vad du behöver?
  2. Vilken tjänst efterfrågas? T.ex. Apostille, Vidimering, Bevittning etc.. Fråga de som bett om att få dokumenten stämplade om du är osäker.
  3. Vilken typ av dokument avser tjänsten? T.ex. Personbevis, Fullmakt, Adoption etc..
  4. Om det gäller kopior, t.ex passkopior, se till att ha med en utskriven kopia på dokumentet.

Vad kan en Notarius Publicus hjälpa med?

  • Stämpling med Apostille på dokument.
  • Bevittning av namnteckningar
  • Bevittning när förseglingar sätts på eller bryts.
  • Vidimering
  • Kontroll och intygande av kopiors överensstämmelse med originalet. T.ex passkopior.
  • Med Apostille intyga att en myndighet eller person är behörig att vidta särskilda åtgärder, har en viss position, kompetens eller liknande.
To Top