Timothy Prellwitz

0

TIMOTHY PRELLWITZ
Apostille24

Notarius Publicus

Timothy Prellwitz har genom ett förordnande från Länsstyrelsen Stockholm blivit utsett till Notarius Publicus.

left-quote1
``Jag hjälper dig så att allting blir korrekt och att du får dina dokument klara så fort som möjligt``

Mer om Timothy Prellwitz

Timothy har avlagt juristexamen från Umeå universitet och kommer ursprungligen från Boden. Eller rättare sagt en liten by utanför Boden, som heter Gunnarsbyn. Timothy är född i New York men flyttade till Sverige när han var två år gammal och har växt upp här. Timothy har dubbla medborgarskap i både Sverige och USA.

Efter sin juristexamen jobbade Timothy på Utrikesdepartementet, där han fick stor erfarenhet från ärenden med internationella anknytningar började han jobba som Chefsjurist på begravnings- och juristbyrån Lavendla. Lavendla är en av Sveriges största aktör inom båda branscherna, med affärsidén att göra det svåra lättare. Efter sin tid på Lavendla gick Timothy tillbaks till Utrikesdepartementet under ett antal år där han spenderade det mesta av tiden utomlands med att jobba på svenska ambassaden i Sudan, Kina och USA. Efter sin tid utomlands återvände han till Sverige för att jobba på rättighetsorganisationen Civil Rights Defenders. Numera jobbar han heltid som egenföretagare.

I de tjänster som Apostille24 erbjuder har vi samma synsätt som Lavendla – tjänsten ska vara smidig, enkel och på kundens villkor. Kunden ska alltid vara i fokus och det är de som ska diktera villkoren.

apostille stämpel
Rekommendationer

Se omdömen från våra tidigare kunder

Vi är mycket stolta över den service vi tillhandahåller och gör vårt yttersta för att alla kunder ska bli nöjda. Läs våra omdömen från våra tidigare kunder.

Vanliga frågor om Apostille

Här har vi svar på en del vanliga frågor om Apostille och Notarius Publocis

En Apostille är en särskild form av stämpel. Apostille-stämpeln är auktoriserad genom att den personen som utfärdar stämpeln har fått ett statligt förordnande för att kunna utfärda Apostille-stämpeln. Det är endast en s.k. Notarius Publicus som kan utfärda en Apostille. Läs mer här.

En Apostille kan behövas i många olika sammanhang. Oftast handlar det om att bestyrka äktheten på dokument som är utfärdade av en svensk myndighet. Det är då oftast utländska myndigheter eller företag som kräver att en Notarius Publicus intygar myndighetsdokumentet med en Apostille-Stämpel. Läs mer här.

Att förse ett dokument med en Apostille via oss kostar 498 kronor. Betalning sker alltid i efterhand och vi har en pengarna-tillbaka policy. Läs mer här.

En Notarius Publicus är en jurist som har blivit tilldelat ett lagstadgat statligt förtroende som innebär att de kan hjälpa allmänheten med diverse tjänster. Exempelvis kan en Notarius Publicus utfärda Apostille, bevittna namnteckningar och assistera med utfärdandet av fullmakter. Läs mer här.

En Notarie Publicus assisterar allmänheten med vissa tjänster som kan behövas i deras vardag, inte sällan med en internationell anknytning. Vanligast är att en Notarius Publicus hjälper med att intyga namunderskrifter, intyga äktheten på myndighetsdokument (genom Apostille-stämpel).

Läs mer om vad en Notarius Publicus gör här.

Frågor?

Ni är varmt välkomna att höra av er till oss helt kostnadsfritt. Vi hjälper er ta reda på vilken tjänst av en Notarius Publicus ni behöver i just ert specifika fall.

Lär känna oss

Vill du veta mer om vår verksamhet och vår Notarius Publicus?

Notarius Publicus

För att stämpla ditt dokument med en Apostille behöver du inte besöka ett kontor. Skicka in ditt dokument med posten till oss, och återfå det inom 1-3 dagar.

Skicka dina dokument till oss.

Vi stämplar dokumenten

Du mottager färdiga dokument

Kontakta oss för gratis rådgivning

    Snälla svara:

    To Top